Kattavat sähköurakoinnit Vantaalla ja muualla eteläisen Suomen alueella

Kaikki yhteystietomme

Sähköurakointi T. Siitonen Oy:n toimialaan kuuluvat sähköurakoinnit ja -asennukset, lämpöpumppujen asennus ja myynti, lämpökaapelien asennus ja korjaus sekä sähkösuunnittelut alihankintana. Toteutamme sähkötyöt laidasta laitaan niin uudis- kuin saneerauskohteisiinkin. Saat meiltä kaikenkattavan paketin aina sähkötöiden suunnittelusta toteutukseen ja lopputarkastukseen asti.


Palvelemme asiakkaitamme kotipaikkakuntamme Vantaan ohella myös laajemmin koko eteläisen Suomen alueella. Ota siis yhteyttä ja pyydä tarjous kokeneelta sähkötöiden ammattilaiselta!

Sähkötyöt laidasta laitaan

Saat mieltä kaikki tarvitsemasi sähkötyöt, laidasta laitaan, niin uudis- kuin saneerauskohteisiin. Palvelemme yritysten eli taloyhtiöiden ja rakennusliikkeiden ohella yhtä lailla yksityisiä asiakkaita.

 

Otamme luonnollisesti toiveesi ja kohteesi tarpeet huomioon niin töiden suunnittelussa kuin toteutuksessakin. Tavoitteenamme on aina korkea asiakastyytyväisyys ja se, että mitä asiakkaalle luvataan, myös pidetään. 

Sähkösuunnittelu

Sähkösuunnittelussa yrityksellämme on käytössä CAD Matic -suunnitteluohjelma, joka soveltuu vaativimpiinkin kohteisiin. Kun valitset kokeneen tekijän sähkösuunnittelullesi, saat varmuuden siitä, että kaikki järjestelmät tullaan toteuttamaan mahdollisimman tehokkaasti. Näin ne myös palvelevat kohteen loppukäyttäjää parhaiten. 

 

Sähkösuunnittelutöitä teemme asiakkaidemme tarpeen mukaan myös alihankintana. 

Lämmityskaapelit

Asennamme ja korjaamme lämmityskaapelit varmalla otteella. Olemme Nventin, Danfoss/Devin ja Enston kaapeleiden valtuutettu takuukorjausliike koko Suomessa.

Valtuutettu toimija

Meillä on S2-luokan sähköurakointioikeudet ja olemme Sähkö- ja teleurakoitsijaliiton, STUL:in, jäsen. Olemme myös Tukesin hyväksymä kylmäaineurakoitsija (<3 kg). Asioidessasi kanssamme tiedät siis asioivasi luotettavan ja valtuutetun toimijan kanssa.

Lämpöpumppujen asennus ja myynti

Myymme, asennamme ja korjaamme ilmavesi- ja ilmalämpöpumput pitkällä kokemuksella. Myymiämme tuotemerkkejä ovat laadukkaat ja tunnetut Mitsubishi Electric, Ecodan ja Toshiba